Giurgiu Servicii Publice continuă activitățile de prevenire a formării poleiului pe străzile din municipiu

Giurgiu Servicii Publice continuă activitățile de prevenire a formării poleiului pe străzile din municipiu

În seara zilei de 26 noiembrie, în intervalul orar 23:30-03:30, angajații societății Giurgiu Servicii Publice au acționat, în vederea prevenirii formării poleiului, cu două utilaje de împrăștiat material antiderapant în toate sensurile giratorii din municipiu, pe podul Bizetz, pe podul de pe șoseaua Sloboziei, zona zid de sprijin – intersecție Miron Nicolescu cu str Unirii.
La solicitarea poliției rutiere, dar și pentru ca situația din teren impunea, s-a acționat și pe șoseaua București (Romarta- Kaufland), de asemenea și în zona Pieței Centrale.
Activitățile au continuat și în această dimineață, în intervalul orar 08:30-10:00, fiind împrăștiat material antiderapant pe podul Bizetz, zidul de sprijin – sens giratoriu Steaua Dunării, str Puișor, Str. Negru Voda, Aleea Plantelor (Adp-Alei), sens giratoriu Petrom, Str. Caramidarii Noi, Str. Caramidarii Vechi.
De asemenea, Giurgiu Servicii Publice acționează cu un număr de 71 de angajați pe Sos. București -tronsonul cuprins între Spital și Romarta, Str. Petre Ghelmez și bd-ul Mihai Viteazul (sens giratoriu spital -sens Giratoriu Lidl) pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.
Toate aceste activități sunt monitorizate de către Comisia de deszăpezire constituită la nivelul primăriei.

Ultima modificare: 27.11.2023 – 13:59 de către Administrator

Anteriorul Bilanțul zilei de astăzi al societăților Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.